Mainori üliõpilased osalesid esimest korda Üliõpilaste Suvemängudel

Juulikuu esimesel nädalavahetusel toimus Ylispordi poolt korraldatud 22. Üliõpilaste Suvemängud. Suvemängud on Eesti suurim ja ainuke üliõpilastele suunatud spordi- ja meelelahutus üritus, mis toimub Kääriku Spordikeskuses. Kolme päeva jooksul pandi tudengid proovile 40 erineval spordialal. Ürituse käigus toimus traditsiooniline naiste mudamaadlus ja palju muud kaasahaaravat.

         

Esmakordselt esindasid suvemängudel Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainorit 9 tudengit, kes astusid ülesse kümnel alal. Kõige aktiivsemaks üliõpilaseks osutus Tallinna õppekeskusest personalijuhtimist õppiv Karin Ilumäe, kes osales kaheksal alal. Karin tõi märkimisväärse tulemuse individuaalaladest supi krossi naistearvestuses, kus osalejaid oli 140 ning Karin sai auväärse 67. koha. Individuaalaldes säras ka Tallinna õppekeskuse tudeng Vaidika Viljat, kes saavutuas nooleviske naistearverstuses 28. koha. Täpsusviskajaid oli kokku 339.

Meeskonnamängudes osalesid Mainori õpilased rannaindiacas, rannavõrkpallis, autolükkamises, köieveos ning kanuurallis. “Päris raske oli astuda suurte ülikoolide vastu, kus on olemas pea igal alal eraldi esindustiim. Kuid oma väikse tiimiga olime päris aktiivsed ja suutsime ka meeskonnaga tuua väärt saavutuse,” sõnas Karin. Kanuurallis saavutas Karin koos Agnese ja Vaidikaga 101.st tiimist 18. koha.

“Järgmisel aastal loodaks kindlast näha rohkem EEK Mainori tudengeid. Osalemiseks ei pea olema märkimisväärne sportlane, sest tõesti oluline on osavõtt! Suvemängudel on nii palju erinevaid meelelahutuslike alasid. Üks kindlasti huvitamaid oli lestadega mäest üles jooksmine, telefoni kaugusvise ning elamusjooks. Ka tiimi aladel proovisime oma väikse meeskonnaga olla võimalikult aktiivsed. Rannaindiaca meeskonnas oli viiest osalejast ainult kaks eelnevalt indiaca palli käes hoidnud, kuid kõik olid väga toetavad ja peamine oli lõbus meeleolu. See on kindlasti koht, kus luua ülikooli ajal rõõmsaid mälestusi, mida endaga kaasas kanda ehk terve elu,” lisas Karin.

Järgmise aasta suvemängude kuupäevad ei ole veel korraldajate poolt paigas, kuid ka talvel on tulemas talimängud. Rohkema info saamiseks hoia silm peal EEK Mainori Üliõpilasesinduse Facebookil: https://www.facebook.com/Mainori-%C3%9Cli%C3%B5pilasesindus-108594771784934