EEK
EST

left Kõik uudised

eek.ee
Toimus 11. ettevõtluskonverents
09.10.2023

Möödunud nädalal toimus Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor ja Ülemiste City koostöös 11. ettevõtluskonverents, mille teemaks oli "YOU HAVE BEEN REPLACED BY AI!" Seekord keskendus konverents inimese ja tehisintellekti koostööle, pakkudes osalejatele väärtuslikku ülevaadet nii Eesti kui ka rahvusvaheliste ettevõtete uurimistulemustest ja parimatest praktikatest.

Konverentsi külastas üle 170 inimese, kellele 14 silmapaistvat eksperti Jaapanist, Eestist ja mujalt Euroopast esitlesid 40 teadusuuringut ja jagasid oma hinnanguid ja teadmisi tehisintellekti mõjust ärile, praegusele ning tulevasele tööturule, haridusele, oskuste nõuetele ja eetilistele kaalutlustele. Nendeks olid Ott Velsberg, Andrus Pedai, Mari-Klara Stein, Jaan Aru, Zdenka Konecna, Henrijs Kalkis, Timo Nevalainen, Sven Maričić, Merilyn Meristo, Karen Burns, Ahmet Köse, Wan-Jou She, Kirke Maar ja Madis Judanov. Rahvusvahelist konverentsi külastati järgnevatest riikidest: Eesti, Läti, Leedu, Soome, Poola, Ukraina, Ameerika Ühendriigid, Jaapan, Horvaatia, Itaalia, Küpros, Saksamaa, Tšehhi Vabariik, Island, Gruusia, Kõrgõzstan, Usbekistan ja Araabia Ühendemiraadid.

Aitäh kõigile esinejatele ja osalejatele selle suurepärase päeva eest! Jätkake teadmiste jagamist ja tehisintellekti uurimist, et edendada ühiskonda, ettevõtteid ja oma isiklikku arengut.

Konverents on järelvaadatav: https://conference.euas.eu/2023/