Suveks tööle Ameerikasse?! 7. nädal

Suvelõpp juba paistab, raamatumüüjatele on jäänud kõigest loetud nädalad ja päevad veel USA suve nautida. On neid kellel suve lõpu lähenedes jõud raugema hakkab ja väike koduigatsus tekib, kuid on ka neid kes võtavad järelejäänud nädalatest viimast, et saavutada endale kevadel seatud eesmärgid. Ka grupijuhtide töö on aidata tudengitel hoida fookust viimaste päevadeni, et suve lõpus tagasi vaadates oleks hea tunne ja saab öelda, et andsin endast kõik. Natuke nagu treeneri töö see grupi noorte juhtimine USA-s :).

Fookust aitavad hoida iganädalased auhinnad ja see nädal oli FLOWER POWER võistlus, ehk kõik kes tegid oma parima nädala, saavad saata valitud inimesele ükskõik kuhu maailma otsa lilled heade soovidega. 

Eelmise nädalaga algas ka suve faas, kus tublimaid esimese aasta raamatumüüjaid hakatakse valima management programmi. Eeskujulikele tudengitele avaneb võimalus järgmine suvi naasta ning võtta endaga kaasa mõned sõbrad ja juhendada neid samal teekonnal. Management programmi saamiseks tuleb läbi käia samuti 2 nädalane protsess, kus organisatsiooni juhid töötavad nende tudengitega et aidata neil jõuda müügis järgmisele tasemele, annavad neile rohkem vastutust organisatoorsete ülesannetega ja aitavad jõuda otsusele kas management programm võiks olla nende jaoks õige valik. Kõige olulisemad eeldused juhtimisprogrammi valituks saada on positiivsus ja hea tööeetika, kuna ollakse eeskujuks järgmisele generatsioonile. Tulemusi vaadatakse ka, kuid need on tavaliselt hea attitude ja töökuse tulemus.

Siin on muljeid Liisbeti grupi eelmisest nädalast:

Kelli: “Ohoh, augusti esimene nädal läbi, küll käis kähku 😀 väga vahva nädal oli, kolisime Getteriga niiii toredate grandparentite juurde, nad on niiii armsad 🤍🤍🤍”

Liisbet: Video_1

Kristi:  “Üks vahva nädal jälle tehtud 💪 Töötan nüüd uues linnas nimega Yoakum ja no niiii vahva on seal! See on armas väike linnake, kus kõik teavad kõiki, inimestel on palju loomi, näiteks igal pool kõnnivad kuked, kanad ja muud linnud ringi 😃 Päris palju on mul hispaania keelt kõnelevaid peresid, seega nalja saab inglise ja hispaania keele seguga 😄 Esmaspäeval käisin City Hallis, et endale tööluba saada ning nad tegid minust Facebookis postituse, seega kõik tunnevad mind uksel juba ära ja teavad, mis ma teen, olen nagu kohalik superstaar 😄 Samuti on mul kõige imelisemad päikeseloojangud 😍”

Lisanna:Week 1, day 1, just getting started. Iga päevaga saab natukene paremaks. Iga päev näeb nii palju erinevaid peresid. See nädal oli mul fookuseks võtta maha sales pressure, ehk siis “suvanädal”. It was pretty fun. Kohtusin väga lahkete inimestega, kes aitasid mind mu rattaga (ma suutsin selle posti külge niimoodi kinni panna et see ei tulnud enam lahti). Üks ema tegi mulle koju kaasa tacosi, ühel teisel emal olid pardid kodus (suures puuris, sain nendega mängida). Isegi mexidega sai nalja, kuna ma ei oska hispaania keelt siis ma lasen uksel väga puiset ja naljakat approachi mis paneb nad alati naerma ja huvituma minust. Ei tahagi Eestisse tagasi!”

Grete:  “Jälle sai palju nalja peredega ja kohtasin nii parte, kitse, kanu ja kutsikaid. Eelmine pühapäev kolisime uue hosti juurde, et olla lähemal alale, kus me töötame Lisannaga. Mega toredad vanavanemad, väga sportlikud ja crazy scheduliga – lähevad magama kaheksa ajal ja ärkavad enne viite. Seega me eriti neid ei näe.”