Turunduse erialajuht Aet Kull osales koolitusprogrammil Hispaanias

Aet Kull osales 20-22 veebruar 2024 Mallorcas, Pollencas, Erasmuse koolitusprogrammis “Teams, Culture and Communication”.

Koolitus edastas selge sõnumi, et ettevõtte kultuur ei kujune juhuslikult. Kursusel käsitleti mitmeid olulisi teemasid, nagu usalduskultuur, psühholoogiline turvalisus, erinevad suhtlusviisid ja -tüübid, konfliktid ning tagasisidekultuur. Need teemad on äärmiselt tähtsad kiiresti arenevas ärimaailmas, kus on kriitilise tähtsusega oskus meeskondi ja organisatsioone tõhusalt arendada.

Kursusel toodi välja, kui tihedalt on süsteemne muutus ja usalduskultuur omavahel seotud. Olenemata sellest, kas olete omanik või töötaja, on oluline mõelda, kuidas kujundada õiget mõtteviisi, kuidas muuta oma või kolleegide potentsiaal tegelikeks tulemusteks ning kuidas toime tulla muutustega.

Erasmuse koolitusprogrammid pakuvad ainulaadset võimalust kohtuda ja õppida koos erinevate kultuuride esindajatega, mis omakorda rikastab nii diskussioone kui ka õppekogemust. See kogemus on hindamatu, ja ma julgustan kõiki Erasmuse programmi kaudu end nii isiklikult kui ka professionaalselt arendama.